středa 10. října 2012

Na výškové mytí oken si najměte profesionály

Ptáte se, jak dobře umýt okna a moc se u toho nenadřít? Obzvláště ve větších městech není tato činnost žádná sranda, stačí když se pod okny prožene náklaďák nebo sousedka vyklepe zaprášené koberce a ihned se můžeme chopit Okeny a leštit znovu. Jak si tedy práci co nejvíce ulehčit, aby výsledek stál za to a abychom nemuseli dvakrát týdně k chiropraktikovi? Nedejte na rady babiček a nezkoušejte sklo leštit novinami.


Druhou a o něco jednodušší a modernější variantou jsou utěrky z mikrovlánka, které udělají kýženou službu za méně než tři minuty, pokud však nemáte okno a okolí vypucované saponátem, utěrky vás nespasí. Další a rozhodně nejpříjemnější variantou je si objednat profesionály, kteří odedřou špinavou práci za vás a vy si pak můžete jen příležitostně ladit výsledek po každém kamionu . Nejen, že přes takto vyčištěné okno uvidíte až k sousedům na talíř, ale ušetříte tak drahocený čas, který můžete využít na daleko příjemnější věci.


Pokud i tak chcete na výsledku zapracovat sami a bez vyšší pomoci, rozhodně se do mytí oken  nepouštějte za mrazivých dní a počkejte až teplota vystoupá o několik stupňů nad nulu. Nejen že byste zbytečně riskovali své zdraví, provětrali byt chladivým vzduchem a drahocený teplý vyhnali ven, ale především saponáty určené k mytí skla nejsou vyrobené pro nízké teploty a veškerá námaha by rozhodně nepřinesla kýžené plody.


Na pomoc si  vemte přípravky s příměsí alkoholu, které seženete ve specializovaných obchodech a v ideálním případě také stěrku, která Vám pomůže od stoletého leštění okna hadrem, po kterém stejně zbydou pouze šmouhy a namožené ruce. A na závěr stačí doleštit skla utěrkou z mikrovlákna, která podtrhne konečný výsledek a dodá oknu pořádnou jiskru.


Pokud Vás trápí zašmudlané okna v práci nebo v jakékoliv výškové budově, zapomeňte na veškeré rady a zavolejte odborníkům, pokud je Vám život milý. Výškové mytí oken totiž není nic pro slabé povahy a naše parta odborníků má na tuto činnost speciální horolezecký výcvik.


Pro mytí oken Brno zvolte zkušené odborníky z úklidové firmy Zuzany Fackové.

Žádné komentáře:

Okomentovat