neděle 28. dubna 2013

Dokonale čistá okna


Nedaří se Vám okna umýt k Vaši nejvyšší spokojenosti? Stává se mytí oken jednou z Vašich nejméně oblíbených činností? Pokud toužíte dosáhnout skvělého výsledku bez čmouh a bez starostí, vsaďte na osvědčené rady profesionálů a Vaši sousedé budou jen tiše závidět.




Obyčejný hadr nestačí


K dosažení dokonalého výsledku Vám nepostačí obyčejný hadr, pořiďte si mikrovláknovou utěrku, či celulózovou houbičku, základem pro bezvadné umytí oken je také kvalitní stěrka, sami budete překvapeni výsledkem.

 

Zapomeňte na jar a sáhněte po profesionálních prostředcích


Pokud okna umýváte pouze teplou vodou s Jarem, není divu, že již po pár dnech jsou okna špinavá, i když na první pohled Jar umývá okna s velmi dobrým efektem, zanechává mastný film, na kterém se již po několika dnech usazují nečistoty. Mnohem lépe Vám poslouží profesionální přípravky s alkoholem, či čpavkem. Pokud chcete přeci jen vyzkoušet běžně dostupný přípravek, kupte si Clin, který je z prostředků, které jsou k dostání v drogeriích, nejúčinnější.


Nejdřív rámy, potom skla


Vždy se nejdříve vrhněte na rámy, pokud byste zvolili opačný postup, nedosáhli byste požadovaného výsledku a mohli byste rovnou okna umývat znovu. Je také dobré, okna umýt čističem a poté ještě čistou vodou, i když tento postup zabere více času, jistě se vyplatí.


Počkejte si na teplo


Stejně jako sázení květin, také mytí oken vyžaduje určité teplotní podmínky, Není dobré s mytím oken začít dříve, než se vám na teploměru objeví 5 stupňů, chemické přípravky, totiž při nižších teplotách nejsou tak účinné, vhodné také nejsou teploty nad 30 stupňů, kvůli rychlému vypařování čisticích prostředků.

Žádné komentáře:

Okomentovat