čtvrtek 3. ledna 2013

Novinky v elektronice pro snadný úklid

K Vánocům neodmyslitelně patří dárky. Hospodyňky v domácnosti asi nejlépe ocení ty, které jsou v domácnosti praktické a díky nejnovějším technologiím a zdokonalování usnadňují úklid a výrazně tak krátí čas trávený nad neoblíbenou činností.

Pokud ti šťastnější z vás podobný praktický dárek pod stromečkem našli, jistě už si užívají pokroku moderní techniky. Pokud ne, nezoufejte, zvláště po Vánocích cena elektroniky výrazně klesá, takže je nejvyšší čas udělat si radost koupí jednoho z nich.

Život bez vysávání

Těžký vysavač, který čas od času přestane na truc majiteli vysávat a hluk rozléhající se po celém bytě. Tenhle obrázek zná snad každý z nás. Vysávání se tak stává činností, která automaticky zapadá do škatulky-Neoblíbené. Výrobci ale neusnuli na vavřínech a snaží se dopřát zákazníkům stále větší komfort v podobě robotických vysavačů. Nové moderní vysavače jsou malé, tiché a hlavně, vysávají sami. Vy si zatím můžete užívat svůj oblíbený pořad v televizi a Váš nový pomocník vysaje za Vás. Ceny těchto robotických šikulů se pohybují od 3000 a ty nejdražší a nejdokonalejší pořídíte za 15.000 korun.


Řekněte stop bakteriím

Místem, kde se bezesporu uchycuje nejvíce bakterií a nečistot je odpadkový koš. Jen málokdo z nás si při nechtěném doteku umyje ruce a šíření bakterií po celém domě je pak nevyhnutelné. Existuje však jednoduché řešení v podobě bezdotykového odpadkového koše. Tyto koše, jsou vybaveny infračervenými senzory, díky nimž se víko otvírá samo. Ceny košů se pohybují okolo 2.000 korun.


Suché prádlo bez věšení

Praní prádla představuje pro každou domácnost téměř každodenní rituál, který začíná tříděním prádla, nastavením programu, věšením na šňůru  žehlením a následným skládáním. Ale i v tomhle případě je pomoc na dosah. Dnes už se vyrábí pračky s nejrůznějšími chytrými programy, které vše dokáží nastavit za Vás, nejenže prádlo vyperou, ale v případě sušiček také vysuší tak, že už nikdy nebudete muset svádět boj s kolíčky. Na Vás zbude už jen čisté a suché prádlo poskládat a schovat jej do skříně.


Anglický trávník bez námahy

Jste vlastníkem rozlehlé zahrady a toužíte po krásném a udržovaném trávníku? Nyní se Vám může Váš sen vyplnit bez vynaložení vlastní energie. Pořiďte si robotickou sekačku, která tuto náročnou a zdlouhavou činnost zvládne za Vás. Robotická sekačka se dobíjí sama a nevynechá jediný travnatý kousek na Vaší zahradě. Tohoto zahradního pomocníka pořídíte od 20.000 korun.


Žádné komentáře:

Okomentovat