pátek 2. prosince 2016

Proč je výhodnější mít úklidovou firmu, než si uklízet sami?


Neoblíbené domácí práce má asi každý z nás. Někdo nemá v oblibě žehlení, jiný umývání nádobí nebo žehlení. Vůbec mezi tu nejhorší domácí práci patří bezesporu patří umývání oken. Dejme si ruku na srdce a přiznejme si, že pravidelný úklid naší domácnosti nám krade čas a přinejmenším dost otravuje život. A to už vůbec nemluvíme o velkých generálních úklidech například na Vánoce.

V tomto případě by rozhodně stálo za zvážení poohlédnout se po úklidové firmě, která Vám ušetří spoustu času a domácnost opravdu kvalitně uklidí. Samozřejmě si kladete otázku,zda není lepší úklid zvládnout sami, přece jen Vám se Vám po bytě budou pohybovat cizí lidi a navíc Vás to tu samozřejmě i něco stát.

Zkuste si ale porovnat, co všechno byste mohli zvládnout, kdyby Vám pravidelné domácí práce, k tomu žehlení a praní neubíraly tolik čase z Vašeho života. Jistě by se našlo spousta jiných příjemnějších činností, jak čas lépe využít. Co třeba více času na děti, partnera nebo relax? K tomu si započítejte kolik peněz Vás stojí nejrůznější přípravky. Pokud se nad tím opravdu rozumně zamyslíte, musíte jednoznačně dojít k jasnému rozhodnutí – Úklidová firma rozhodně stojí za zvážení.
Máme pro vás několik důvodů, proč přenechat úklid úklidové firmě.

Šetří čas

Ušetří Vám spoustu času, který můžete velmi efektivně a příjemně strávit například s rodinou. Ta Vám bude jistě vděčná, že místo udřené matky a uštvané manželky, najdou odpočatou ženu bez nepříjemných povinností, jako je právě úklid. Pokud si i přesto chcete některé činnosti udělat sama, zkombinujte pouze některé služby. Například si objednejte úklidovou firmu na mytí oken, čištění koberců nebo sedačky. Speciální stroje to zvládnou mnohem rychleji a hlavně kvalitněji.

Zaručí dokonalou čistotu

Domov bude mnohem čistější a zdravější. Pracovníci úklidových firem bývají opravdu velmi pečliví, pracují s kvalitními přípravky a používají speciální stroje. Vaší domácnosti opravdu dodají profesionální péči. Známe to totiž určitě každý, někdy se nám do úklidu příliš nechce nebo spěcháme a ne vždy je práce dovedená zrovna stoprocentně. A právě to je ten nejlepší způsob, jak si doma kupit stoletou špínu a bakterie a prach. Navíc neuklizená domácnost není zrovna dobrá vizitka a rozhodně každý z nás zná nečekané a neohlášené návštěvy.

Poradí si s alergeny

Pokud někdo z vaší rodiny trpí alergií, například na prach. V tom případě jednoznačně doporučujeme využít služeb úklidové firmy. Speciální přípravky a vysavače si hravě poradí s prachem, roztoči nebo bakteriemi. Kromě toho Vám mohou zajistit také dezinfekci povrchů nebo matrací. Protože právě čistota je velmi důležitá pro zdraví, ale také psychickou pohodu doma i v zaměstnání.

Ušetří peníze

Je to levné. Ano opravdu je úklid úklidovou firmou levný. Když si rozumě spočítáte, kolik času Vám úklid zabere. Kolik stopí nákup čistících prostředků a nákup potřebné techniky. Cenová nabídka úklidových firem bude opravdu výhodnější. Navíc si můžete úklid nakombinovat. Časově náročnější nebo neoblíbené činnosti přenechte úklidové firmě, A zbytek zvládnete sami.

Ekologický úklid

Některé firmy se také specializují na takzvaný ekologický úklid. Ten je velmi šetrný k lidskému zdraví. Přípravky neobsahují alergeny a většinou se využívají nejen v domácnostech, ale také třeba ve zdravotnických zařízeních. Také šetří nejen zdraví, ale také přírodu a jsou 100% rozložitelné.

Odbornost a kvalitní přístroje

Pracovníci firmy jsou odborně proškolení. Umí si poradit se všemi druhy nečistot a přitom žádným způsobem nenarušit povrch nábytku. Díky tomu Vám také prodlouží životnost nábytku, podlah, spotřebičů a vydrží tak bez známek opotřebení. Pracovníci úklidové firmy jsou opravdovými mistry ve svém oboru, jsou pravidelně proškolování a specializují se na každý konkrétní problém, co se úklidu týká. Současně investují do nových technologií, sledují trendy a technologický pokrok.


3 komentáře: